Paras raskaus tukivyö ja paras tukivyö synnytyksen jälkeen

Raskauden ja synnytyksen jälkeinen aika voi olla fyysisesti vaativaa, ja tukivyöt tarjoavat kaivattua helpotusta. Tässä vertailussa käydään läpi neljä suosittua tukivyötä: Lola&Lykke tukivyö raskauteen, bbhugme raskausvyö, Carriewell raskausajan tukivyö sekä Lola&Lykke postpartum tukivyö synnytyksen jälkeen. Jatka siis lukemista ja löydä paras tukivyö itsellesi!

* Lola&Lykke Core Relief raskausajan tukivyö

*Lola Lykke raskausajan tukivyö on suunniteltu tarjoamaan tukea ja helpotusta raskauden aikana. Se on valmistettu hengittävästä ja venyvästä materiaalista, joka vähentää selän, lantion ja virtsarakon painetta. Vyössä on kaksi säädettävää kiinnityspaneelia ja kaksi lisäpuristusremmiä, jotka tarjoavat mukavuutta ja tukea kasvavalle vatsalle. Käyttäjät ovat kehuneet, että vyön säätäminen on helppoa tarranauhan ansiosta, ja se mukautuu hyvin eri kehonmuotoihin ja -kokoihin.

Lisäksi Lola Lykke tukivyössä on selän kohdalla tasku kuuma/kylmä geelipakkausta varten, mikä voi tarjota lisähelpotusta raskauskipuihin. Lola Lykke tukivyö on saanut todella paljon kehuja ja onkin yksi markkinoiden suositummista malleista!

Plussat:

 • Erinomainen tuki ja mukavuus
 • Kuuma/kylmä geelipakkaus lisähelpotuksena
 • Helppo säätää ja käyttää

Miinukset:

 • Kallis hinta 
 • Käyttöikä rajoittuu raskauden ajalle
Osta Lola Lykke raskaus tukivyö täältä!

*bbhugme Pregnancy Support Belt raskaus tukivyö

bbhugme raskausvyö on ergonomisesti suunniteltu vähentämään selän, lantion ja vatsan kipuja. Se on valmistettu pehmeästä ja joustavasta materiaalista, joka mukautuu kehon liikkeisiin. Vyö tarjoaa hyvän tuen päivittäisiin aktiviteetteihin sekä liikuntaan.

Vyö on myös saanut kiitosta sen mukautuvuudesta eri kehonvaiheisiin, mikä tekee siitä monikäyttöisen sekä raskauden aikana että synnytyksen jälkeen. Sen säädettävä ja mukautuva muotoilu tekee siitä monikäyttöisen tukivyön, joka auttaa parantamaan ryhtiä ja lievittämään selkäkipuja myös synnytyksen jälkeen.

Plussat:

 • Pehmeä ja mukava materiaali
 • Hyvä tuki päivittäiseen käyttöön ja liikuntaan
 • Raskaus tukivyö ja synnytyksen jälkeinen tukivyö samassa

Miinukset:

 • Ei erillisiä lisävarusteita kuten kuuma/kylmä geelipakkausta
 • Hinta voi olla korkea joillekin käyttäjille

Hanki bbhugme tukivyö *täältä!

*Carriwell raskausajan tukivyö

*Carriewell raskausajan tukivyö on suunniteltu erityisesti vähentämään selkäkipuja ja tukemaan vatsaa. Se on valmistettu hengittävästä ja kevyestä materiaalista, ja siinä on säädettävät remmit, jotka mahdollistavat yksilöllisen istuvuuden. Vyö auttaa ylläpitämään hyvää ryhtiä ja ehkäisee venytysarpien muodostumista. 

Käyttäjien mukaan Carriewell Adjustable Support Belt tarjoaa tehokasta tukea erityisesti alaselälle ja lantion alueelle. He ovat kertoneet, että vyö auttaa parantamaan ryhtiä ja vähentämään selkäkipuja, mikä tekee päivittäisistä askareista helpompia ja mukavampia. Vyön hengittävä materiaali on saanut kiitosta, koska se ehkäisee hikoilua ja ihon ärsytystä, vaikka vyötä käytettäisiin pidempiä aikoja.

Plussat:

 • Kevyt ja hengittävä materiaali
 • Säädettävä ja mukautuva
 • Edullinen tukivyö

Miinukset:

 • Ei tarjoa kuuma/kylmä terapiaa
 • Voi olla haasteellista löytää oikea koko
Hanki Carriwell raskaus tukivyö *täältä!

*Lola&Lykke Core Restore Postpartum synnytyksen jälkeinen tukivyö

*Lola&Lykke postpartum tukivyö on suunniteltu auttamaan kehoa palautumaan synnytyksen jälkeen. Vyö tukee vatsalihaksia ja alaselkää, mikä auttaa parantamaan ryhtiä ja vähentämään kipuja. Se on valmistettu hengittävästä ja pehmeästä materiaalista, ja siinä on säädettävät kiinnityspaneelit.

Käyttäjien kertomusten perusteella Lola&Lykke Core Restore -äitiysvyö on erinomainen valinta raskauden jälkeiseen aikaan. Se tarjoaa tarvittavaa tukea ja mukavuutta, mikä on tärkeää kehon palautumisprosessissa. Jos etsit keinoa auttaa kehoasi palautumaan synnytyksen jälkeen ja vähentämään selkäkipuja sekä tukemaan vatsalihaksia, monet käyttäjät suosittelevat lämpimästi kokeilemaan tätä vyötä. Etenkin ensimmäisten ulkoilujen ja kävelylenkkien yhteydessä tukivyö tuo todella paljon varmuutta keskivartalon hallintaan, ja siksi monet käyttäjät ovat rakastuneet tähän tukivyöhön!

Lola&Lykke Core Restore -äitiysvyö on sijoitus omaan hyvinvointiin – ja käyttäjät ovat kertoneet, että se on yksi parhaista päätöksistä, joita he ovat tehneet synnytyksen jälkeisessä elämässään.

Plussat:

 • Hyvä tuki ja mukavuus synnytyksen jälkeen
 • Auttaa parantamaan ryhtiä ja vähentämään kipuja
 • Parantaa erkaumaa nopeasti ja tehokkaasti

Miinukset:

 • Hinta voi olla korkea
 • Käyttöikä rajoittuu synnytyksen jälkeiseen aikaan

Osta Lola Lykke synnytyksen jälkeinen tukivyö *täältä!

Yhteenveto

Lola&Lykke tukivyöt tarjoavat erinomaisen tuen sekä raskauden aikana että synnytyksen jälkeen, erityisesti kuuma/kylmä geelipakkauksen ansiosta. bbhugme ja Carriewell vyöt ovat myös hyviä vaihtoehtoja, erityisesti jos etsit pehmeää ja mukavaa tukea päivittäiseen käyttöön. Valinta riippuu pitkälti henkilökohtaisista tarpeista ja budjetista.

Kannattaako tukivyö hankkia?

Tukivyön hankinta voi olla erittäin hyödyllinen investointi monille raskaana oleville ja synnytyksen jälkeisille naisille. Raskauden aikana tukivyöt, kuten Lola&Lykke Core Relief Pregnancy Support Belt, voivat tarjota merkittävää helpotusta selkä-, lantio- ja vatsakipuihin. Ne auttavat jakamaan painoa tasaisemmin ja parantavat ryhtiä, mikä voi vähentää epämukavuutta ja helpottaa päivittäisiä toimintoja​​.

Raskauden jälkeinen aika on täynnä uusia haasteita ja muutoksia keholle. Monille äideille yksi suurimmista huolenaiheista synnytyksen jälkeen on vatsalihasten erkauma ja kehon tukeminen sen palautuessa raskauden jäljiltä. Synnytyksen jälkeen tukivyöt, kuten Lola&Lykke Core Restore Postpartum Support Belt, tukevat vatsalihaksia ja alaselkää, mikä voi auttaa kehoa palautumaan nopeammin ja parantaa ryhtiä​.

Monet käyttäjäarviot ja asiantuntijasuositukset korostavat tukivöiden mukavuutta ja käytännöllisyyttä. Vaikka niiden hankintahinta saattaa olla korkea, monet kokevat saavansa rahoilleen vastinetta kivunlievityksen ja parantuneen liikkuvuuden muodossa. Tukivyön valinnassa kannattaa kuitenkin huomioida omat tarpeet, vyön ominaisuudet ja konsultoida tarvittaessa terveydenhuollon ammattilaista optimaalisen istuvuuden varmistamiseksi​​. Kaiken kaikkiaan tukivyö voi olla arvokas apu raskauden ja synnytyksen jälkeisen ajan fyysisten haasteiden hallinnassa. PikkuSydän suosittelee lämpimästi tukivyön hankintaa niin raskausajalle kuin synnytyksen jälkeenkin!

*Sisältää mainoslinkkejä.