Paras vauvansänky – Lue suuri vauvansänky vertailu 

Vauvansänky on yksi tärkeimmistä hankinnoista, joihin tulevat vanhemmat törmäävät. Markkinat on täynnä erilaisia vauvan sänkyjä ja valinta ei aina ole helpoin. Vauvan kehto onkin monesti vauvan ensisänky ja sen valinnassa kannattaa miettiä niin vauvan kuin vanhemman tarpeita: nukkuuko vauva vanhemman sängyn vieressä vai kenties kauempana? Vauvan kehto on myös lisäksi sisustushankinta – millainen kehto vauvalle hankitaan, jotta se sopii sisustukseen? Onko valinta rottinkinen kehto vai modernimpi kattoon kiinnitettävä sänky?

Tässä artikkelissa esittelemme parhaat vauvansängyt. Jatka siis lukemista ja löydä paras kehto vauvalle!

Paras vauvan sänky pyörillä: *JLY Dream Sänky

Vauvansänky pyörillä on yksi aikamme nerokkaimmista ratkaisuista. Kun vauva nukkuu, pystyy äiti esimerkiksi käymään suihkussa ja pesemään tukkansa. Monesti lastenhuone saattaa kuitenkin olla kaukanakin kylpyhuoneesta eikä itkuhälytintä pakolta kuule suihkuhuoneeseen. Vauvansänky pyörillä onkin erinomainen idea, sillä sen voi halutessaan ottaa mukaan kylpyhuoneeseen. Lisäksi vauvan sänky pyörillä helpottaa arkea, jos vauva nukkuu eri huoneissa. Liikuteltava vauvansänky tuo joustoa vauva-arkeen. JLY Dream vauvansänky pyörillä onkin erinomainen valinta. Sänky on kooltaan kompakti ja se mahtuu pieneenkin vauvan huoneeseen. JLY Dream sänky pyörillä on kätevän muotoinen, ja sen saa myös halutessaan sivuvaunusängyksi vanhemman sängyn viereen. Plussaa JLY Dream sänky saa siitä, että se on edullinen ja sen saa asetettua kolmeen eri korkeuteen. 

Katso edullisin hinta vauvansängylle pyörillä *täältä.

 • Upea design-kehto pyörillä
 • Valittavana useita värejä
 • Mahdollista jatkaa käyttöä lisäpaloilla

Paras vauvan sänky sivuvaunulla: *JLY Future 2-in-1 sivuvaunusänky

Sivuvaunusänky on erinomainen valinta sinulle, joka haluat, että vauva nukkuu omassa vuoteessaan, mutta lähellä. Vauvan sivuvaunusänky on todella kätevä, sillä sinun ei tarvitse itse nousta ylös mennäksesi toiseen huoneeseen tai nostaaksesi lapsen vauvan kehtosängystä. Tämä JLY Future 2-in-1 sivuvaunusänky onkin hinta-laatusuhteeltaan erinomainen hankinta. JLY sivuvaunusänky on tyylikkään värinen ja soveltuu moneen erilaiseen sisustukseen. Sivuvaunusänky on helppo asettaa oikealle korkeudelle, sillä sängyn korkeutta voidaan säädellä viiteen eri tasoon. Tämä JLY sivuvaunusänky sopii vastasyntyneelle vauvalle ja sitä voi käyttää aina 6 kuukauden ikään saakka. Plussaa tämä vauvan sänky sivuvaunulla saa siitä, että siinä on lukittavat pyörät ja, että sen pohjan voi irrottaa, jolloin sivuvaunusänky toimii leikkikehänä vauvalle. Matkalle mukaan ottoa helpottaa kätevä kantokassi – tämän sängyn saat siis kätevästi mökille tai mummolaan!

Osta tämä erinomainen JLY sivuvaunusänky *täältä.

 • Maksimikuormitus sängyssä 9 kg
 • Hyvä hinta-laatusuhde
 • Säädeltävä korkeus ja pyörät

Paras rottinkinen vauvansänky: *Childhome Rottinkinen vauvansänky

Rottinki onkin ollut viime aikoina muodissa sisustuksessa – eikä suotta. Rottinki tuo pehmeyttä sisustukseen antaen myös palasen luonnonmukaisuutta vauvan huoneeseen. Rottinkiset kalusteet saavat plussaa ulkonäkönsä lisäksi myös keveydestään: rottinkinen vauvansänky on helposti siirreltävissä verrattuna raskaisiin lastensänkyihin. Tämä upea Childhome rottinkinen kehto onkin juuri tällainen: se on kevyt liikutella. Lisäksi se on todella kauniisti tehty 100 % rottingista ja siihen on saatavilla muun muassa mitoitettu reunapehmuste. Childhome rottinkinen kehto sopii vastasyntyneelle, ja sitä voi käyttää aina siihen saakka, kunnes vauva painaa 9 kg.

Osta kaunis rottinkinen vauvansänky *täältä.

 • Materiaalina kevyt 100 % rottinki
 • Tyylikäs sisustuselementti
 • Helppo liikutella

Paras kattoon kiinnitettävä kehto: *Leander Kehto Classic

Kattoon kiinnitettävä kehto saattaa kuulostaa hurjalta, mutta niiden suosio on räjähtänyt viime vuosina. Tämä Leander Kehto on kattoon kiinnitettävä kehto, joka mahdollistaa kehdon luonnollisen keinumisen. Kattoon kiinnitettävä kehto keinuu kaikkiin suuntiin, mikä auttaa vauvan tasapainoaistien kehityksessä. Leander kehto voidaan kiinnittää roikkumaan joko katosta tai sen voi myös kiinnittää erikseen ostettavaan telineeseen roikkumaan. Kiinnityskorkeus on säädeltävissä helposti. Leander kehto on tehty laadukkaista, hypoallergenisista kankaista eli sitä voi käyttää myös astmaatikoilla tai muutoin herkillä lapsilla. Leander kehtoa voi käyttää vauvalle siihen saakka, kunnes vauva oppii nousemaan istumaan.

Osta kattoon kiinnitettävä Leander kehto *täältä.

 • Upea kattoon kiinnitettävä kehto
 • Auttaa stimuloimaan tasapainoaistia
 • Ei vie liikaa tilaa

*Sisältää mainoslinkkejä.