Paras huppupyyhe vauvalle – Lue suuri vauvapyyhe vertailu

Pieni vauva on kylvetetty ja on aika kääriä hänet pehmeään ja lempeään pyyhkeeseen. Isot aikuisten pyyhkeet eivät ole tässä kovin käteviä ja pienemmät käsipyyhkeet ovat liian pieniä.

Vauvapyyhe tai toiselta nimeltään huppupyyhe onkin erinomainen valinta kaikille pienten vauvojen perheille! Vauvan huppupyyhe auttaa pitämään vauvan pään lämpimänä heti peseytymisen jälkeen ja auttaa vanhempaa pitämään pyyhkeen vauvan ympärillä helpommin. Ja näyttäähän se uskomattoman söpöltä vauvan päällä.

Suomalaisissa kaupoissa onkin nykyään laaja valikoima erilaisia huppupyyhkeitä vauvoille. Mutta mikä on paras vauvan huppupyyhe? Mitä eri vaihtoehtoja on saatavilla? Tässä artikkelissa esittelemme mikä on paras huppupyyhe vauvalle eri kategorioissa.

PS. Tiesitkö, että suomalainen huppupyyhe on arvostettu maailmalla? Mikä ihana lahjaidea ulkomailla asuville ystäville tai sukulaisille! Katso alta esimerkiksi ihana *Muumi huppupyyhe!

Paras vohvelikangas huppypyyhe: *Pielpa huppupyyhe vohvelikangas

Tämä *Pielpa vohvelikangas huppupyyhe on erinomaisella imukyvyllä varustettu 100 %:sta hampusta tehty huppupyyhe. Hamppu on luonnon materiaalia, ja se on ympäristöystävällistä, sillä sen viljelyyn ei käytetä kemikaaleja. Tästä syystä Pielpa huppupyyhe vohvelikangas on erittäin vastuullinen valinta. Lisäksi kangas on lempeä vauvan herkälle iholle, sillä kangas on täysin värjäämätöntä. Pielpa huppupyyhe vohvelikangas kuuluu kotimaisen *HEMPEAn mallistoon. *HEMPEA on täysin suomalainen yritys, joka toimii Inarissa. Pielpa huppupyyhe vohvelikangas heijasteleekin *HEMPEAn ideologiaa: luonnon tärkeyttä ja hamppukankaan kestävyyttä ja pysyvyyttä. Pielpa huppupyyhe vohvelikangas – niin kuin koko HEMPEAn mallisto – on saanut Avainlippu-merkin. Avainlippu-merkki takaa, että tuote on valmistettu Suomessa.

Osta Pielpa huppupyyhe vohvelikangas *täältä.

 • Luonnon ja ympäristön ystävällinen tuote 100 % hampusta
 • Vastuullinen valinta
 • Täysin kotimainen huppupyyhe

Paras iso huppupyyhe: *Finlayson huppupyyhe

*Finlayson huppupyyhe on ihana kotimainen valinta. Finlayson huppupyyhe on oikeasti iso huppupyyhe: sen koko on hurjat 70 x 125 cm. Tämä Finlayson muumi huppupyyhe on koristeltu hauskoilla Muumi-hahmoilla trooppisissa kesämaisemissa! Finlayson huppupyyhe on tehty laadukkaasta puuvillasta. Finlayson huppupyyhkeen pinta on pehmeän samettinen ja sisäpuolelta Finlayson huppupyyhe on hyvin kuivaavaa froteeta. Finlayson huppupyyhe on kotimainen valinta ja käytetyt muumiteemat suunnitellaan Tove Janssonin alkuperäispiirrustusten pohjalta! Finlayson huppupyyhe on saanut Design from Finland -merkin, joka tarkoittaa, että Finlayson huppupyyhe on muotoiltu Suomessa ammattimaisesti, vastuullisesti ja käyttäjäystävällisesti. Erityistä plussaa Finlayson huppupyyhe saa siitä, että sillä on 5 vuoden takuu!

Osta Finlayson Muumi huppupyyhe *täältä!

 • Pehmeä huppupyyhe vauvalle
 • Kotimainen design Muumi huppupyyhe
 • Erinomainen lahjaidea ulkomaillekin

Paras monikäyttöinen huppupyyhe: *Luin Living vauvapyyhe

Tämä *Luin Living vauvapyyhe on monikäyttöinen, iso huppupyyhe, jonka koko on 60 x 120 cm. Tähän Luin Living vauvapyyhkeeseen voit siis ihanasti kääriä pienemmän tai hieman isommankin vauvan tai lapsen. Tämä huppupyyhe soveltuu myös siis lapselle ja Luin Living ilmoittaakin pyyhkeen sopivan 0-5 vuotiaalle. Jos Luin Living vauvapyyhe tulee käyttöön lapselle, huppupyyhe pysyy vipeltäjän päällä käytännöllisellä nepparikiinnityksellä. Luin Living vauvapyyhe on erittäin laadukasta ja ylellisen tuntuista materiaalia. Luin Living vauvapyyhe on saanut korkeimman tason Ökö-tex-sertifikaatin, mikä tarkoittaa, että Luin Living vauvapyyhkeen valmistuksessa ei ole käytetty haitallisia ainesosia. Kotimainen Luin Living on muutenkin tunnettu vastuullisuusohjelmastaan, johon kuuluu luonnonmateriaalien käyttö, kierrätettävien pakkausmateriaalien valinta ja pitkäkestoiset tekstiilit.

Osta Luin Living vauvapyyhe *täältä!

 • Vauvapyyhe vastasyntyneelle ja huppupyyhe lapselle
 • Laadukas materiaali
 • Vastuullisesti valmistettu

Paras edullinen huppupyyhe: *Hemtex huppupyyhe

Tämä *Hemtexin huppupyyhe on ihanan pehmeä kylpyviitta vauvalle tai lapselle. Hemtexin huppupyyhe on tehty 100 % puuvillasta ja se on kooltaan 80 cm x 80 cm. Huppupyyhe kulkeekin koonsa puolesta kätevästi mukana reissuissa, uimahallissa tai mökillä. Plussaa Hemtexin huppupyyhe vauvalle saa siitä, että se on edullinen eli sen hinta ei rasita kukkaroa liikaa. Tämän vauvan huppupyyhe on koristeltu söpöillä elefanttikuvioilla ja sitä on saatavilla muutamassa eri värissä.

Osta edullinen Hemtex huppupyyhe vauvalle *täältä.

 • Lompakkoystävällinen
 • Kätevä koko mukaan reissuille

*Sisältää mainoslinkkejä.