Paras hoitolaukku – Suuri hoitolaukku vertailu

Moni saattaisi ajatella, että vauvan hoitolaukuksi käy mikä tahansa tarpeeksi suuri kassi, mutta huomaa myöhemmin olleensa pahasti väärässä.

Hyvin organisoitu ja toimiva vauvan hoitolaukku on suuri arjen pelastus. Kun tutit, pullot ja vaipat ovat jokainen omalla paikallaan, on vauvan kanssa kotoa liikkuminen paljon helpompaa.

Hoitolaukuissa on monia eri malleja, mutta suurin osa on unisex-mallisia. Hoitolaukku reppu on myös suosittu malli etenkin isien keskuudessa.

Tässä artikkelissa esittelemme markkinoiden parhaat hoitolaukut. Jatka siis lukemista ja löydä hyvä hoitolaukku juuri sinulle.

Paras hoitolaukku vaunuihin: Skip Hop hoitolaukku Duo Signature

Skip Hop hoitolaukku on yksi markkinoiden suosituimmista ja syystäkin. Tässä hoitolaukussa on uskomaton määrä tilaa, ja sen patentoitu mekanismi tekee vauvan hoitolaukun kiinnittämisen vaunuihin erittäin helpoksi. Skip Hop hoitolaukku on hiljattain uudistunut muun muassa vetoketjulla. Laukun suu suljetaan vetoketjulla, eli vauvan tavarat pysyvät tallessa eikä sade pääse piiskaamaan niitä. Vaikka Skip Hop hoitolaukku on suunniteltu vaunuihin kiinnitettäväksi, sen saa muutettua helposti myös olkalaukuksi. Hoitolaukussa on myös ajateltu vanhempia, sillä sen sisään mahtuu myös läppäri ja siinä on erillinen kännykkätasku. Skip Hop hoitolaukku on myös Ruotsin testivoittaja hoitolaukku vuodelta 2020.

Katso edullisin hinta Skip Hop hoitolaukulle täältä.

 • Patentoitu kiinnike vaunuihin
 • Testivoittaja
 • 10 taskua

Paras hoitoreppu: Petite Cherie hoitolaukku

Petite Cherie hoitolaukku on erinomainen hoitolaukku isälle ja äidille. Petite Cherie hoitolaukku onkin erittäin unisex malli, ja siitä on saatavissa useita eri värejä. Petite Cherie hoitolaukku on enemmänkin kuin vauvan hoitolaukku, sillä sitä voi kantaa myös reppuna. Petite Cherie hoitoreppu vauvalle on monikäyttöinen, ja se onkin suunniteltu toimimaan saumattomasti vaunujen ja rattaiden työntöaisojen kanssa. Petite Cherie hoitolaukun parhaita ominaisuuksia on sen taskujen ja lokeroiden määrä. Petite Cherie hoitorepun sivuilla on paikka tuttipullolle ja myös sisältä löytyy eristävä pullotasku. Näin juoma pysyy joko kylmänä tai lämpimänä tarvittaessa. Petite Cherie hoitolaukku sisältää myös erillisen hoitoalustan ja vaunuihin kiinnitettävät koukut, jotka helpottavat hoitorepun ripustamista vaunuihin. 

Katso edullisin hinta Petite Cherie hoitorepulle täältä.

 • Unisex mallinen hoitoreppu
 • Käytännöllinen
 • Monta väriä valittavana

Paras tyylikäs hoitolaukku: Petite Cherie Ella hoitolaukku

Tämä Petite Cherien tikattu  hoitolaukku on sinulle, joka haluat näyttävän vauvan hoitolaukun. Petite Cherie hoitolaukku Ella on niin kaunis, että sitä voisi käyttää muutoinkin kuin vain hoitolaukkuna. Petite Cherie hoitolaukkua on helppo kiinnittää rattaisiin kahden laukun mukana tulevan lastenvaunukoukkujen avulla. Petire Cherie Ella hoitolaukku on helppo pitää puhtaana, sillä se on 100 % pestävää polyesteria.  Hoitolaukun sisällä on useampi eri tasku, joten et tarvitse erikseen hoitolaukun sisälle organizeria. Hoitolaukun mukana tulee hoitoalusta, mikä helpottaa vaipan vaihtoa matkalla. 

Katso edullisin hinta tyylikkäälle Petite Cherie hoitolaukulle täältä.

 • Tikattu kaunis kuosi
 • Tyylikäs valinta
 • Helppo kiinnittää lastenvaunuihin

Paras edullinen hoitolaukku: Beemoo hoitolaukku

Beemoo hoitolaukku on edullinen, mutta toimiva vauvan hoitolaukku. Beemoo vauvan hoitolaukku on tyylikkään näköinen, ja se on erittäin tilava. Beemoo hoitolaukku on helppo napata olalle olkahihnasta, mutta se on mahdollista ripustaa myös rattaisiin. Beemoo hoitolaukku käy yhteen kaikkien vauvan vaunumerkkien kanssa. Beemoo hoitolaukku on unisex-mallinen, eli se käy niin isälle kuin äidille. Beemoo hoitolaukussa on kaksi nepparia ja vetoketju, joten laukku pysyy kiinni ja tavarat turvassa jyrkemmässäkin ylämäessä. Beemoo hoitolaukku saa plussaa sen mukana tulevasta termospullosta ja hoitoalustasta.

Katso edullisin hinta Beemoo hoitolaukulle täältä.

 • Halpa hoitolaukku
 • Unisex-malli
 • Miinusta useamman pikkutaskun puuttumisesta

*Sisältää mainoslinkkejä.