Paras sitteri – Suuri vauvan sitteri vertailu

Sitteri on monelle pienen vauvan vanhemmalle suuri pelastus arjen keskellä. Pienet vauvat viihtyvät luonnollisesti sitterissä, ja tämä auttaa vanhempia viihdyttämään lasta. Sitteri mahdollistaa monille vanhemmille ruuan laiton tai vaikkapa suihkussa käynnin. Markkinoilla olevat modernit sitterit ovatkin kehittyneet, ja ne mahdollistavat lapselle ergonomisen asennon leikkiin tai ympäristön tarkkailuun. Lisäksi vauvaa, jolla on koliikki sitteri voi myös auttaa.

Tässä artikkelissa esittelemme parhaat sitterit. Jatka siis lukemista ja löydä hyvä sitteri juuri teidän käyttöönne!

Paras sitteri käyttöiältään: Baby Björn Balance sitteri

Tämä Baby Björn Balance sitteri on erinomainen, pitkäikäinen valinta sitteriksi. Baby Björn sitteriä voi käyttää vastasyntyneestä vauvasta 2-vuotiaaseen lapseen asti. Baby Björn sitteri muuttuukin taaperolle sopivaksi tuoliksi käden käänteessä. Baby Björn sitteri on tehty uskomattoman pehmeästä kankaasta tehden vauvan olon todella miellyttäväksi. Baby Björn sitteriin ei tarvita virtaa tai paristoja, sillä sitteri keinuu täysin vauvan omilla liikkeillä. Tämä auttaa samalla kehittämään vauvan omaa tasapainoa. Baby Björn sitteri taipuu neljään asentoon, joita ovat leikki, lepo, tuoli ja uni. Baby Björn sitteriä on myös helppo kuljettaa mukana kokoon taitettuna.

Katso edullisin hinta Baby Björn sitterille täältä.

 • Ei tarvitse erikseen virtaa
 • Kehittää lapsen omaa tasapainoa
 • Max. 13 kg vauvalle

Paras sitteri vastasyntyneelle: NunaLeaf sitteri

NunaLeaf sitteri on erinomainen ja moderni valinta sitteriksi. NunaLeaf sitteri toimii mekaanisesti eli ilman paristoja tai akkua. NunaLeaf sitteri laitetaan työntämällä keinumaan, jonka jälkeen sitteri keinuu automaattisesti itsestään. Keinuliike jatkuu kerrallaan noin kahden minuutin ajan. NunaLeaf sitteri voidaan myös lukita, jolloin se ei liiku ollenkaan ja lapsi voi istua paikallaan. Tällöin sitteri toimii myöhemmin myös lapsen tuolina. NunaLeaf sitteri on ekologinen valinta, sillä sen päällinen on valmistettu 100 %:sta ekologisesta puuvillasta. NunaLeaf sitterissä on lelukaari ja kolmipistevaljaat. NunaLeaf sitterissä on kolme erillistä kallistusasentoa, jotka voidaan lukita. NunaLeaf sitteri on saatavilla useissa eri väreissä ja se sopiikin kauniisti monen kodin sisustukseen. NunaLeaf sitteri sopii vastasyntyneestä ylöspäin. Ainoa miinus NunaLeaf sitterissä on korkeahko hinta, joka tosin maksaa itsensä takaisin käyttöominaisuuksien monipuolisuudella.

Osta NunaLeaf sitteri itsellesi täältä.

 • Ekologinen valinta
 • Suosittu ja kehuttu sitteri
 • Vastasyntyneestä aina lapseen saakka

Paras monipuolinen sitteri: Tiny Love sitteri 3-in-1 Close to Me

Tämä Tiny Love sitteri on niin paljon enemmän kuin pelkkä sitteri. Tiny Love sitterin yksi parhaita puolia on sen korkeudensäätömahdollisuus: voit säätää sitterin vaikkapa ruokapöydän tasolle, jolloin vauvan hoitaminen on sinulle helpompaa ja vauvasi pääsee lähemmäksi sinua. Tiny Love sitterissä on myös pyörät, jolloin sitterin siirtäminen on todella kätevää. Tiny Love sitterin saa kolmeen eri asentoon. Tiny Love sitteri toimii paristoilla. Tiny Love sitterissä on värinätoiminto, jonka tarkoituksena on rauhoittaa lasta. Paristojen ansiosta Tiny Love sitterissä on myös huikeat 16 eri melodiaa, josta 8 rauhoittaa vauvaa uneen ja 8 innostaa häntä leikeissään.

Katso edullisin hinta Tiny Love sitterille täältä.

 • Max 9 kg vauvalle
 • Toimii paristoilla
 • Värinä- ja melodiatoiminnot

Paras edullinen sitteri: Beemoo sitteri Simple

Tämä Beemoo sitteri on halpa sitteri, mutta erinomainen sellainen. Beemoo sitteri on turvallinen ja hyvä valinta vauvan sitteriksi. Beemoo sitteri on saatavilla kolmessa eri, neutraalissa värissä. Beemoo sitterissä on leikkikaari, johon voi ripustaa vauvaa kiinnostavia leluja. Beemoo sitterin mukana tuleekin kaksi lelua lelukaarta varten. Beemoo sitterin voi asentaa viiteen eri asentoon, joista yksi on makuuasento. Tämä auttaa löytämään vauvalle juuri sopivan asennon sitterissä. Beemoo sitterissä on vauvan turvallisuutta lisäävä turvavyö. Beemoo sitteri on alle 50 euroa, mutta se täyttää kaikki perusvaatimukset sitterille.

Katso edullisin hinta Beemoo sitterille täältä.

 • Max. 9 kg vauvalle
 • Lelukaaressa mukana kaksi pehmolelua
 • Erittäin edullinen sitteri

*Sisältää mainoslinkkejä.