Paras itkuhälytin – Suuri itkuhälytin vertailu

Itkuhälytin löytyy lähes jokaisesta vauvaperheestä. Itkuhälytin rauhoittaa vanhemman mieltä ja antaa turvaa. Lisäksi itkuhälytin helpottaa vauvaperheen arkea, kun vauvaa pystyy vahtimaan myös digitaalisesti itkuhälyttimen avulla.

Tässä artikkelissa esittelemme parhaat itkuhälyttimet jokaisesta kategoriasta. Jatka lukemista ja löydä hyvä itkuhälytin juuri sinulle.

Paras itkuhälytin alhaisella säteilyarvolla: CAPiDi itkuhälytin

CAPiDi itkuhälytin on testivoittaja. CAPiDi itkuhälytin on saanut suuren suosionsa sen erittäin alhaisen säteilyn takia. CAPiDi itkuhälytin tuottaa säteilyä vain 4 %:a DECT-tekniikalla toimivan itkuhälyttimen säteilytasosta. CAPiDi itkuhälytin sopiikin sinulle, joka olet erityisen huolissasi siitä säteilystä, jonka langaton itkuhälytin voi aiheuttaa. Lisäksi CAPiDi itkuhälytin on noussut suosioon sen helppokäyttöisyyden ja yksinkertaisten toimintojen vuoksi. CAPiDi itkuhälytin on myös helppo kantaa mukana sen vyölenkkiominaisuuden ansiosta. CAPiDi itkuhälyttimen kantoulottuvuus on huikeat 800 metriä ja sen valmiusaika on 109 tuntia – ollen tässäkin kategoriassa testivoittaja. CAPiDi itkuhälyttimen herkkyystasoa voi säätää itse – omaan tilanteeseen sopivaksi. CAPiDi itkuhälytin ladataan mikro-USB:n avulla – et siis tarvitse erikseen pattereita.  CAPiDi itkuhälytin toimii myös erinomaisesti Suomen olosuhteissa – jopa -20 asteeseen saakka. CAPiDi itkuhälytin on pienikokoinen, eikä se siten vie vaippalaukussa juurikaan tilaa.

Katso edullisin hinta CAPiDi itkuhälyttimelle täältä.

 • Markkinoiden yksi alhaisimmista säteilyarvoista
 • Helppokäyttöinen
 • Pitkä valmiusaika

Paras itkuhälytin kameralla: Neonate itkuhälytin

Itkuhälytin kameralla on erinomainen hankinta niille vanhemmille, jotka tahtovat nähdä lapsensa tämän nukkuessa. Itkuhälytin kameralla antaa mielenrauhaa ja vanhempi huomaa heti, jos lapsi herää tai nukkuu levottomasti. Neonate itkuhälytin on saanut paljon kehuja etenkin kameran laadusta: kuva on laadukas eikä pätki. Neonate itkuhälytin on molemmin puolinen itkuhälytin eli vanhempi voi puhua sitä kautta takaisin lapselle. Neonate itkuhälyttimen kantama on uskomattoman pitkä, sillä se kantaa jopa 800 metriä. Pientä miinusta Neonate itkuhälytin saa siitä, että sen akun kesto on vain 25 tuntia. Mikäli itkuhälytintä käyttää päivittäin, tulee se myös ladata päivittäin.

Katso edullisin hinta Neonate itkuhälyttimelle täältä.

 • Erinomainen kamerayhteys
 • Todella pitkä kantama
 • Akun kesto lyhyt

Paras langaton itkuhälytin: Philips Avent SCD715 DECT 

Philips Avent itkuhälytin on yksi markkinoiden suosituimmista malleista eikä suotta. Philips Avent itkuhälytin on erinomainen langaton itkuhälytin, sillä siinä on vanhemman yksikössä jopa vyöhön kiinnitys solki. Philips Avent itkuhälytin toimii joko verkkovirralla tai ladattavilla paristoilla. Paristoilla toimiessa tämä langaton itkuhälytin mahdollistaa vanhemman liikkumisen itkuhälytin mukanaan. Philips Avent itkuhälytin saa plussaa myös sen turvallisuudesta. Philips Avent itkuhälyttimessä on edistyksellinen DECT-tekniikka, joka suojaa yhteyden yksityisyyttä estäen muiden yhteyksien murron. Philips Avent itkuhälytin sisältää vauvalle soitettavia kehtolauluja, jotka auttavat vauvaa nukahtamaan. Philips Avent itkuhälyttimessä on myös lämpötilan ilmaisin ja yövalo vauvalle. Itkuhälyttimen kantama on 330 metriä ulkona ja sisällä 50 metriä. Huomaathan, että Philips Avent itkuhälyttimen käyttölämpötila on vähintään 0 astetta, joten tämä kannattaa ottaa huomioon lasta ulkona nukuttaessa.

Katso edullisin hinta Philips Avent itkuhälyttimelle täältä.

 • Toimii verkkovirralla tai pattereilla
 • Yksityisyyden suoja
 • Kantama 330 m ulkona ja 50 m sisällä

Paras itkuhälytin ulkokäyttöön: Padwico itkuhälytin 850     

Tämä Padwico itkuhälytin sopii parhaiten Suomen ulko-oloihin, sillä sen toimivuus on testattu jopa -20 asteessa. Padwico itkuhälyttimen kantama on myös erinomainen, sillä se kantaa avoimessa tilassa jopa 500 metriä. Itkuhälytin myös hälyttää äänellä, jos vanhemman yksikkö poistuu kantavuusalueelta. Padwico itkuhälytin on siten oiva valinta, jos lasta nukutetaan ulkona. Padwico itkuhälytin on myös muilta ominaisuuksiltaan moderni ja toimiva. Itkuhälytin näyttää lapsen oleskelutilan lämpötilan ja siinä on vauvan yksikössä myös yövalo. Tämä auttaa itkuhälyttimen löytämistä pimeässä. Lisäksi Padwico itkuhälytin on kaksipuolinen eli vanhempi voi puhua vauvalle sen kautta. Lisäksi Padwico itkuhälyttimen vanhemman yksikössä on värinähälytys, joka auttaa huomaamaan hälytykset. Padwico itkuhälytin toimii ladattavilla paristoilla.

Katso edullisin hinta Padwico itkuhälyttimelle täältä.

 • Toimii pakkassäässä – hyvä itkuhälytin ulkokäyttöön
 • Puhetoiminto vanhemman yksikössä
 • Kantama 500 m

*Sisältää mainoslinkkejä.