Paras rintapumppu – Suuri rintapumppu vertailu

Rintapumppu on monelle odottavalle äidille ajatuksia herättävä tuote. On selvää, että rintapumpun tarve on yksilöllinen, mutta mielestämme se voi parhaillaan helpottaa arkea pienen vauvan kanssa ja antaa myös vauvan isälle mahdollisuuden osallistua vauvan ruokintaan. Lisäksi rintapumppu on korvaamaton äidille, jolla imetys ei syystä tai toisesta onnistu.

Rintapumppuja on markkinoilla useita erilaisia, eli jokaiselle löytyy varmasti se oma tuote. Jotkut äidit luottavat sähkökäyttöiseen rintapumppuun ja toiset äidit manuaaliseen rintapumppuun. Manuaalinen rintapumppu auttaa säätelemään pumppausta omaan makuun, kun taas sähkökäyttöinen rintapumppu ihastuttaa helppoudellaan. Markkinoilla on saatavilla myös tuplarintapumppuja, joiden avulla voit pumpata molempia rintoja samanaikaisesti. Pumppausta helpottaa myös erilaiset pumppausliivit, jolloin voit hoitaa samalla muita askareita.

Tässä artikkelissa esittelemme markkinoiden parhaat rintapumput jokaisesta tuoteryhmästä. Jatka siis lukemista ja löydä hyvä rintapumppu juuri sinun tarpeisiisi. Muista kuitenkin, että paras rintapumppu löytyy vain kokeilemalla.

Paras sähkökäyttöinen rintapumppu: Lansinoh sähkökäyttöinen rintapumppu

Lansinoh on sähköinen rintapumppu, josta eivät tehot lopu kesken. Se on nopea sähkökäyttöinen rintapumppu, joka helpottaa vauva-arkea. Lansinoh rintapumpussa on kaksi eri vaihetta, jotka molemmat mukailevat vauvan luonnollista imua. Ensimmäinen stimulointivaihe on nopea pumppausrytmi, joka muuttuu automaattisesti kahden minuutin jälkeen hitaammalle imuvaiheelle. Lansinoh rintapumpussa on viisi eri tehoa imulle. Tämä auttaa jokaista löytämään itselleen sopivan tehon. Vaikka sähköinen rintapumppu on monesti isompi kuin manuaalinen rintapumppu, on tämä sähkökäyttöinen rintapumppu kompakti kooltaan myös mukaan otettavaksi.

Katso edullisin hinta Lansinoh rintapumpulle täältä.

 • Sähkökäyttöinen rintapumppu
 • Useita eri tehoja
 • Kompakti koko

Paras manuaalinen rintapumppu: Philips Avent rintapumppu Comfort

Tämä Philips Avent rintapumppu on manuaalinen rintapumppu, joka sopii lähes kaikille. Avent rintapumppu on melko edullinen, joten voit hankkia sen, vaikka et olisi varma rintapumpun käytön tarpeesta. Philips Avent rintapumppu on todella helppokäyttöinen, sillä se toimii käsikäyttöisellä pumpulla. Rintapumpussa on vain kaksi osaa, joten sen puhtaanapito käy myös kevyesti. Rintapumppu ei vie liikaa tilaa, joten se on helppo ottaa myös mukaan.

Katso edullisin hinta Philips Avent Comfort rintapumpulle täältä.

 • Manuaalinen rintapumppu
 • Melko edullinen rintapumppu
 • Helppokäyttöinen rintapumppu

Paras tuplapumppu rintapumppu: Medela rintapumppu Swing Maxi Flex Double

Tämä innovatiivinen Medela rintapumppu on hintava, mutta sen arvoinen. Medela rintapumppu on sähköinen rintapumppu, jolla voit pumpata molempia rintoja yhtä aikaa. Medela tuplarintapumppu nopeuttaa pumppausta vähentäen siihen käytettävää aikaa. Medela rintapumpussa on sähkökäyttöisistä rintapumpuista tuttu kaksivaiheinen imuominaisuus eli ensin nopeasti pumppaava stimulaatiovaihe ja sitten hitaampi lypsyvaihe. Medela rintapumppu toimii paristoilla, eli voit käyttää sitä ilman pistorasiaa. Pakkauksessa tulee neljä eri kokoista rintasuppiloa, jotka auttavat löytämään omille rinnoilla sopivan mallin. Medela rintapumppu Swing Maxi Flex on valittu testivoittajaksi Ruotsissa tehdyssä rintapumppu testissä vuonna 2021.

Katso edullisin hinta Medela rintapumpulle täältä.

 • Tuplarintapumppu
 • Pumppaa nopeasti tuplasti maitoa
 • Testivoittaja Ruotsissa vuonna 2021

Paras edullinen rintapumppu: Beemoo rintapumppu Care

Tämä Beemoo rintapumppu on oikeasti edullinen valinta, sillä sen hinta on alle 20 euroa! Beemoo rintapumppu on erinomainen manuaalinen rintapumppu. Beemoo rintapumppu on yksinkertainen käyttää ja se on kevyt kantaa mukana. Tämä Beemoo rintapumppu sopii etenkin sinulle, joka haluat pumpata vain satunnaisesti tai et ole vielä varma, kuinka paljon aiot pumpata. Beemoo rintapumppu on saanut kehuja sen mukavuudesta, joka johtuu rintapumpun silikonipinnoituksesta. Beemoo rintapumppu on tehokas myös silloin, jos maidontulon kanssa on ongelmia.

Katso edullisin hinta Beemoo rintapumpulle täältä.

 • Manuaalinen rintapumppu
 • Edullinen rintapumppu
 • Kevyt tuote ottaa mukaan

*Sisältää mainoslinkkejä.