Parhaat matkarattaat – Lue suuri matkarattaat vertailu

Kesäretkiä ympäri Suomen vai kenties lentokoneella kauemmaksi? Onko suunnitelmissa hankkia matkarattaat vauvalle? Mitkä ovat parhaat matkarattaat 2022? Matkarattaita on markkinoilla todella erilaisia malleja. Kaikille yhteinen ominaisuus on kuitenkin se, että ne helpottavat vauvan kanssa matkustamista huomattavasti.

Läheskään kaikkia matkarattaita ei saa ottaa mukaan lentokoneeseen käsimatkatavarana, mikä tarkoittaa sitä, että ne joutuvat ruumaan. Ruumaan laitettaessa on rattaiden kanssa aina riskinä se, että jokin osa rattaista menee rikki. Jos siis etsit matkarattaita lentokoneeseen, suosittelemme katsomaan alta suosituksemme.

Parhaat matkarattaat vastasyntyneelle: Cybex Eezy S + 2 matkarattaat

Cybexin matkarattaat ovat erinomainen valinta jo heti vastasyntyneelle. Cybex Eezy S matkarattaat ovat nimensä mukaisesti helpot ja kätevät käyttää. Niiden leveys on vain 45 cm, joten ne ovat erinomainen valinta kapeilla junien käytävillä tai ostoskeskuksissa. Cybex Eezy matkarattaat soveltuvat myös lentomatkustajalle, sillä suurin osa lentoyhtiöistä sallii ne käsimatkatavarana. Cybex matkarattaat lentokoneeseen ovatkin siten erinomainen valinta paljon matkustavalle. Cybex Eezy matkarattaat on myös todella helppo avata ja sulkea, jopa yhdellä kädellä. Suosittelemmekin Cybex Eezy matkarattaita kaikille, jotka joutuvat matkustamaan vauvan kanssa yksin esimerkiksi julkisissa kulkuvälineissä. Näissä matkarattaissa on muihin matkarattaisiin verrattuna erinomainen ominaisuus, nimittäin se, että vauva voi istua kasvot menosuuntaan tai selkä menosuuntaan. Plussaa nämä matkarattaat saavat myös melko isosta tavarakorista, joka helpottaa vanhempaa omien kantamusten kanssa. Näitä matkarattaita voi käyttää kasvot menosuuntaan 22 kg saakka ja muutoin 15 kg saakka. Itse matkarattaat painavat 8,3 kg.

Katso edullisin hinta Cybex Eezy S Twist+ 2 matkarattaille täältä.

 • Vauva voi istua kasvot molempiin suuntiin
 • Erittäin kapea, vain 45 cm
 • Sallittu käsimatkatavarana suurimmassa osassa lentoyhtiöitä

Parhaat matkarattaat lentokoneeseen: Beemoo Easy Fly Lux 3

Mikäli olette hankkimassa matkarattaita pääasiassa lentomatkustamiseen, on erinomainen valinta matkarattaiksi Beemoo matkarattaat Easy Fly, kuten nimestäkin saattaa arvata. Nämä matkarattaat menevät niin pieneen kasaan, että saatte ottaa ne mukaan lennolle käsimatkatavarana. Voitte siis käyttää matkarattaita vielä turvatarkastuksen jälkeenkin. Tämä helpottaa vauvan kanssa matkustamista ja liikkumista lentokentällä ja kohteessa huomattavasti. Kokemuksemme mukaan esimerkiksi Finnair sallii tällaiset matkarattaat käsimatkatavarana aina. Beemoo Easy Fly matkarattaat ovat myös painoltaan kevyet, joten niiden kantaminen taitettuna on helppoa. Nämä matkarattaat painavat vain 6,7 kg. Kokonsa puolesta, kuten käsimatkatavaraluokituksesta voi päätellä, ne ovat todella vähän tilaa vievät ja pienet matkarattaat, eli ne mahtuvat helposti eteisen kaappiin pieneen tilaan. Beemoo Easy Fly matkarattaat ovat myös kevyet työntää, ja niillä pärjää myös Etelä-Euroopan mukulakivikaduilla. Haasteita tulee lumikinoksissa, joten Lapin matkalla emme suosittele näitä matkarattaita. Beemoo Easy Fly matkarattaat saavat plussaa siitä, että ne ovat edullisemmat kuin markkinoiden kalleimmat matkarattaat.  

Katso edullisin hinta Beemoo Easy Fly Lux 3 matkarattaille tästä.

 • Sallittu käsimatkatavarana lentokoneeseen useimmilla lentoyhtiöillä
 • Kevyet matkarattaat ja menevät helposti kokoon
 • Hinta edullisempi kuin vastaavat markkinoilla

Parhaat edulliset matkarattaat: *Beemoo matkarattaat

Tarvitsetko matkarattaita vain satunnaisesti? Silloin valintasi on edulliset matkarattaat. Nämä *Beemoo matkarattaat soveltuvat niin kaupungille kuin matkusteluun. Nämä matkarattaat ovat todella kevyet, ja pystyt kantamaan niitä myös portaissa. Nämä dulliset matkarattaat ovat myös tyylikkäät ja Beemoo matkarattaat on saatavilla kolmessa eri värissä.  Beemoo matkarattaat sisältävät yhden käden avaus- ja sulkumekanismin. Hauck matkarattaat soveltuvat myös päiväretkille, sillä niissä on kätevä kahvimukiteline vanhemmalle. Take-away kahvi on siten helppo nauttia liikkeessä. Beemoo matkarattaat ovat joitain kalliimpia matkarattaita hieman painavammat, mutta painavat silti vain 7,5 kg. Matkarattaissa on hyvä jousitus, ja suosittelemmekin näitä matkarattaita kaikille, jotka eivät halua maksaa matkaa varten hankituista rattaista liikaa.

Osta edulliset matkarattaat *täältä!

 • Erinomainen hinta-laatusuhde
 • Halvat matkarattaat
 • Evästarjotin lapselle ja vanhemmalle
 • Vauva voi istua kasvot molempiin suuntiin
 • Erittäin kapea, vain 45 cm
 • Sallittu käsimatkatavarana suurimmassa osassa lentoyhtiöitä

Haluatko reissuun perheen kanssa? Voita matka Rodokselle osallistumalla kilpailuun!

*Sisältää mainoslinkkejä.