Paras kantoliina ja paras kantoreppu vauvalle

Kantoliina tai kantoreppu helpottaa äidin tai isän arkisia askareita vauvan kanssa. Vauva voi olla esimerkiksi helposti mukana ruuanlaitossa tai siivouksessa. Kantoreppu tai -liina on myös oivallinen apuväline retkillä tai matkoilla: vanhemman kädet ovat vapaana ja vauva kulkee helposti mukana. Markkinoilla on nykyään valtava määrä erilaisia kantoliinoja ja kantoreppuja. Perinteisimmät mallit kiinnitetään hakasilla kun taas muodissa on myös valtava määrä eri tavalla sidottavia kantoliinoja. Kantoliina tai kantoreppu vauvalle onkin monien vanhempien suositumpia hankintoja. Tässä artikkelissa esittelemme suosituimmat mallit eri käyttötarkoituksiin. Lue alta kantoreppu vertailu vuodelle 2021 ja löydä paras kantoreppu ja paras kantoliina vauvalle!

Paras kantoreppu vastasyntyneelle: Baby Björn Kantoreppu Mini

Babybjörn kantoreppu on oiva valinta vastasyntyneelle. Se sopii myös mainiosti niille vanhemmille, jotka haluavat luotettavan kantorepun, joka menee myös pieneen tilaan. Babybjörn kantoreppu on muotoiltu siten, että sitä on helppo säilyttää vauvan rattaissa ilman, että se vie liikaa tilaa. Baby björn kantoreppua voi käyttää 11 kg saakka. Vauva voi istua kantorepussa kasvot eteenpäin tai kasvot syliin päin. Vauvan kasvaessa kantoreppu sulautuu helposti vauvan kasvuun ja pään asentoon. Kantorepun valjailla on helppo säädellä niiden istuvuutta niin vauvalle kuin vanhemmalle. Näissä valjaissa on erinomainen ergonominen muotoilu niin vauvan selälle kuin lonkalle.

Katso edullisin hinta Babybjörn kantorepulle täältä.

 • Sopii vastasyntyneelle
 • Menee pieneen tilaan
 • Käyttöikä 11 kg saakka

Paras pisimpään käytettävä kantoreppu: Ergobaby Omni 360 Kantoreppu

Ergobaby Omni 360 Kantoreppu on hieman muita kantoreppuja hintavampi, mutta se maksaa itsensä takaisin käytössä. Tämä kantoreppu soveltuu vastasyntyneestä vauvasta jopa 36 kuukautiseksi saakka. Kantorepun maksimikuormitus on 20 kg. Tämä Ergo kantoreppu on erittäin kevyt ja se on valmistettu hengittävästä materiaalista. Vauva voi olla kantorepussa joko kasvot eteenpäin tai syliin päin, mutta myös kahdessa muussa sovelletussa asennossa. Ergobaby 360 kantoreppu mahdollistaa siis neljä erilaista asentoa vauvalle. Kantorepun huppu tuo vauvalle lisärauhaa ja repun aurinkosuojakerroin on +50. Plussaa tässä kantorepussa on se, että se on turvallinen vauvan lonkalle: International Hip Dysplasia Institute on tunnustanut Ergobaby 360 kantorepun ”lonkkaystävälliseksi” tuotteeksi. 

Osta Ergo kantoreppu erinomaiseen hintaan täältä.

 • Hintavampi valinta
 • Käyttöikä 20 kg
 • Lonkkaystävällinen valinta

Paras kantoreppu alle 40 euroa: Beemoo Carry Comfort Air

Tämä Beemoo kantoreppu vauvalle on edullinen, mutta erittäin hyvä valinta. Se on todella helppokäyttöinen, ja se sopii kannettavaksi myös vanhemman selässä! Oiva valinta siis patikointiretkille. Tämä kantoreppu sisältää niskatuen vauvan kaulan suojaksi. Beemoo kantorepussa on myös taskut, jonne voi kätevästi laittaa pieniä vauvan tarvikkeita. Huomaathan, että Beemoo kantoreppua suositellaan käytettäväksi vasta yli 5 kuukautisille vauvoille.

Katso edullisin hinta Beemoo kantorepulle täältä.

 • Edullinen valinta
 • Yli 5 kk ikäisille
 • Sopii myös vanhemman selkään

Paras ympäristöystävällinen kantoliina: Babylonia kantoliina Tricot-Slen Eko

Babylonia kantoliina on varmasti tuttu monelle pienen vauvan vanhemmalle. Babylonia kantoliina on erinomainen, ympäristöystävällinen valinta, sillä se on erittäin pehmoisesta GOTS-sertifioidusta luomupuuvillasta. Kantoliina on kestävä, mutta samaan aikaan todella kevyt ja hengittävä. Hengittävyys on tärkeä etenkin kesäisin tai lämpimissä maissa matkatessa. Babylonia kantoliina suojaa vauvaa myös auringolta. Kantoliinan voi sitoa monella eri tapaa ja löytää itselle sopiva kantoliina sidonta tekniikka. Tämä vauvan kantoliina mahdollistaa vauvalle mukavan asennon istumiseen. Babylonia kantoliinaa voi käyttää 15 kg saakka, mikä on pidempään kuin montaa muuta markkinoilla olevaa kantoliinaa. Kantoliina on kantoreppuja helpompi myös pestä pyykinpesukoneessa, joten pienet tahrat eivät haittaa mitään!

Osta erinomainen Babylonia kantoliina täältä.

 • Ympäristöystävällinen valinta
 • Suojaa vauvaa auringolta
 • Käyttöikä 15 kg (3v.) saakka

Paras edullinen kantoliina: Kuori Kantoliina

Kuori Jersey kantoliina on edullinen, mutta hyvä kantoliinavalinta. Tämä edullinen kantoliina on erittäin näppärä, ja sen sitominen on helppoa. Kantoliinan avulla saat vauvan istumaan erittäin lähellä sinua. Kantoliina on tehty 100 % puuvillasta, eli se on todella pehmeää ja tuntuu ihanalta niin vauvan kuin vanhemman ihoa vasten. Kantoliina helpottaa arjen askareissa, ja voit esimerkiksi suorittaa ostokset ruokakaupassa samalla, kun vauva on kantoliinassa. Kantoliinan maksimikuormitus on 15 kg. 

Katso edullinen hinta Kuori kantoliinalle täältä.

 • Edullinen hinta
 • Maksimikuomitus jopa 15 kg

Sisältää mainoslinkkejä.