Paras lämpöpussi rattaisiin – Lue suuri lämpöpussi vertailu

Kylmillä pakkassäillä lämpöpussi vaunuihin on erinomainen hankinta vauvalle. Lämpöpussi suojaa niin pakkaselta kuin hyytävän kylmältä talviviimalta. Lämpöpussi helpottaa myös arjen pukemista, sillä vauvalle ei tarvitse pukea niin montaa kerrosta vaatteita. Lämpöpussi toimii vauvan eräänlaisena toppa-asuna. Vauvan lämpöpussi on myös helppo riisua vauvalta, nukkui vauva lenkin jälkeen vielä tai ei.

Suurin osa lämpöpusseista sisältää paikat viisipistevaljaille, joten lämpöpussi on helppo kiinnittää rattaisiin. Lämpöpusseissa on monia erilaisia materiaaleja, ja markkinoilta löytyy niin untuvatäytteisiä kuin edullisemmalla polyesterilla täytettyjä lämpöpusseja.

Lue alta suuri lämpöpussi vertailumme ja löydä paras lämpöpussi rattaisiin jo tänään!

Paras lämpöpussi rattaisiin untuvatäytteellä: *Nordlys untuva lämpöpussi vauvalle Freja

Nordlys untuva lämpöpussi lämmittää vauvaa kovillakin talvipakkasilla. Nordlys untuva lämpöpussin täyte on 50 % hanhenuntuvaa ja 50 % ankanuntuvaa ja täyte pehmeää puuvillaa. Vauva pysyy takuulla lämpimänä tässä 100 % untuva täytteellä varustetussa lämpöpussissa. Nordlys untuva lämpöpussi on helppo avata kokonaan myös vauvan makuualustaksi kyläillessä tai kahvilassa. Nordlys untuva lämpöpussi on helppo kiinnittää rattaisiin lämpöpussissa olevan joustonauhan ansiosta. Nordlys untuva lämpöpussissa on myös paikat viisipistevaljaille. Plussaa Nordlys untuva lämpöpussi saa siitä, että sen päällinen on vedenkestävää ja koko lämpöpussin voi pestä nurinpäin pesukoneessa.

Katso edullisin hinta *täältä.

 • 100 % untuva lämpöpussi
 • Laadukas, paksu lämpöpussi vaunuihin
 • Konepesu mahdollinen 40 asteessa

Paras edullinen lämpöpussi rattaisiin: *Beemoo lämpöpussi

Tämä Beemoo lämpöpussi vauvalle on hinta-laatusuhteeltaan erinomainen. Beemoo lämpöpussi on edullinen hankinta, eikä se kuluta lompakkoa. Beemoo lämpöpussi on tehty polyesteristä, ja sen sisällä on pehmeä fleecevuori. Beemoo lämpöpussi saa plussaa siitä, että se sopii yhteen lähes kaikkien eri vaunumallien kanssa. Beemoo lämpöpussissa on mahdollisuus viisipistevaljaille, ja siinä on mahdollisuus kiristää lämpöpussin yläosaa lämmön karkaamisen estämiseksi. Beemoo lämpöpussi on mahdollista pestä koneessa.

Katso edullisin hinta *täältä.

 • Edullinen lämpöpussi rattaisiin
 • Sopii yhteen monien vaunumallien kanssa
 • Konepesu mahdollinen 40 asteessa.

Paras lämpöpussi kierrätysmateriaalista: *Nordlys Oden Recycled

Tämä Nordlys lämpöpussi ei ole edullinen hankinta, mutta se on erinomainen varuste todella kylmiin talvisäihin. Nordlys Oden on myös vastuullinen valinta: se on suunniteltu 100 % kierrätetystä materiaalista! Nordlys lämpöpussi onkin saanut  Ökö-Tex -sertifikaatin, joka tarkoittaa, että se ei sisällä haitallisia kemikaaleja. Nordlys Oden lämpöpussin päällismateraali on tehty liukumattomasta materiaalista, mikä auttaa lämpöpussi pysymaan paikallaan lastenvaunuissa. Lisäksi siinä on paikat viisipistevaljaille. Nordlys Oden lämpöpussi on vettähylkivä, eli sitä voi käyttää säässä kuin säässä!

Katso edullisin hinta *täältä.

 • Vastuullinen valinta: 100 % kierrätettyä materiaalia
 • Käyttöikä 6 kk ylöspäin
 • Konepesu mahdollinen 40 asteessa

Paras kevyt lämpöpussi rattaisiin: *Cybex lämpöpussi Snogga

Tämä Cybex lämpöpussi on yksi markkinoiden kevyimmistä vaihtoehdoista, sillä tämä kevyt lämpöpussi painaa vain 400 grammaa – eli vähemmän kuin yksi voipaketti! Se menee taitettuna todella pieneen pakettiin, eli se on helppo ottaa mukaan reissuille. Cybex lämpöpussi on saatavilla yhdeksässä eri vaihtoehdossa, eli jokaiselle löytyy varmasti mieluisa väri. Cybex lämpöpussin vuori on tehty Thinsulate™-vuoresta, joka eristää lämpöä ja tuntuu mukavalta vauvalle. Cybex lämpöpussi voidaan pesä koneessa, ja se suositellaan kuivatettavaksi kuivausrummussa matalalla lämmöllä, jotta lämpöpussin täytteestä tulee kuohkea. Cybex lämpöpussin lämpöluokitus on TOG 4 eli se toimii parhaiten +10 ja -10 asteen välillä.

Katso edullisin hinta *täältä.

 • Kevyt lämpöpussi vauvalle
 • Mahtuu pieneen tilaan
 • Konepesu mahdollinen 30 asteessa

*Sisältää mainoslinkkejä.