Parhaat juoksurattaat – Lue suuri juoksurattaat vertailu

Juoksurattaat on monelle juoksua rakastavalle vanhemmalla erinomainen hankinta. Juoksurattaat mahdollistavat sen, että vanhempi voi yhdistää urheilun, lapsen kanssa yhdessäolon ja liikkumisen paikasta toiseen.

Tavallisten lastenvaunujen tai lastenrattaiden kanssa juokseminen voi olla huonoksi niin sinulle kuin lapsellesi. Tämän takia suosittelemme panostamaan erikseen juoksurattaisiin, jos juokseminen on sinulle rakas harrastus.

Markkinoilla on useita eri juoksurattaita, ja hyvät juoksurattaat voi olla vaikea löytää. Tässä artikkelissa esittelemme markkinoiden parhaat juoksurattaat eri kategorioissa. Tämä juoksurattaat vertailu auttaa sinua löytämään juuri oikeat juoksurattaat teidän perheellenne.

Parhaat juoksurattaat eri maastoihin: Thule juoksurattaat Urban Glide 2

Nämä Thule juoksurattaat ovat eräänlaiset hybridilastenvaunut, sillä ne on tehty niin kaupunkimaastoon kuin luontopoluille. Thule juoksurattaat ovatkin todella kehuttuja käyttäjien keskuudessa. Nämä Thule juoksurattaat Urban Glide 2 on varusteltu 16 tuumaisilla pyörillä. Kääntyvä etupyörä helpottaa juoksua kaupungissa, ja se on myös helppo ja nopea lukita, jos juoksu siirtyy maastoon. Thule juoksurattaissa on erinomainen jousitus, joka takaa mukavan kyydin lapsellesi. Lasta voi kesken lenkin myös katsella kätevästi pienen magneetilla sulkeutuvan kurkistusikkunan kautta. Plussaa nämä Thule juoksurattaat saavat myös siitä, että kaikissa pyörissä ja kuomun reunassa on heijastimet, joten näkyvyys on taattu myös pimeillä lenkkipoluilla. Thule juoksurattaat on helppo säilyttää, sillä ne saa kokoon yhdellä kädellä ja ne painavat vain 11 kg.

Katso edullisin hinta täältä.

  • Yli 6 kk ikäisille aina 22 kg saakka
  • Sopii niin kaupunkiin kuin maastoon
  • Kevyet ja kehutut

Parhaat edulliset juoksurattaat: Beemoo juoksurattaat City Sport

Beemoo juoksurattaat ovat oiva valinta sinulle, joka et halua tuhlata useita satoja euroja juoksurattaisiin. Beemoo juoksurattaissa on erinomainen hinta-laatusuhde. Beemoo juoksurattaat on varustettu ilmatäytteisillä pyörillä, joiden tuumakoko on noin 11. Vaikka pyörät ovat hieman pienemmät kuin muiden mallien, toimivat ne erinomaisesti. Etupyörä kääntyy tarvittaessa 360 astetta, vaikka juostessa se suositellaankin lukittavaksi täysin. Plussaa Beemoo juoksurattaat saavat ehdottomasti säilytysominaisuuksista: työntökahvan vieressä on kaksi mukitelinettä, eli mukaan mahtuu niin vesipullo kuin aamukahvi. Lisäksi Beemoo juoksurattaat on varusteltu tilavalla säilytyskorilla ja arvotavaroiden säilytystaskulla. Beemoo juoksurattaat ovat juostessa kevyet, mutta kuitenkin tarpeeksi jämäkät.

Katso edullisin hinta täältä.

  • 6kk alkaen 4 vuotiaille
  • Edulliset juoksurattaat
  • Telineet kahville ja vesipullolle

Parhaat juoksurattaat moniharrastajalle: Cybex juoksurattaat Sport Zeno

Nämä Cybex juoksurattaat ovat enemmänkin kuin vain tavalliset juoksurattaat, sillä ne ovat monitoimivaunut. Nämä Cybex juoksurattaat soveltuvat juoksemisen lisäksi vedettäväksi juoksirattaiksi sekä pyöräkärryksi ja hiihtokärryksi. Voit siis vetää lasta perässäsi ja juosta kädet vapaana. Nämä Cybex monitoimivaunut ovat siis todellinen urheilijan unelma! Cybex juoksurattaat on suunniteltu niin kaupunkiin kuin luontoon. Cybex juoksurattaat on varustettu huikeilla 20 tuuman pyörillä, joten maasto ei ole niille haaste. Cybex juoksurattaissa lapsi on istuinosassa suljettavan kuomun sisällä, joka on varustettu verkolla maisemien katselua varten – eli lapsesikin nauttii kyydistä. Cybex juoksurattaat on saatavilla viidessä upeassa värissä ja niihin on saatavilla erilaisia lisäosia riippuen harrastamastasi liikuntamuodosta.

Katso edullisin hinta täältä.

  • 6kk alkaen 4 vuotiaalle
  • Monitoimivaunut ja juoksurattaat samassa paketissa
  • Useaan eri urheilumuotoon sopivat

Parhaat juoksurattaat kahdelle lapselle: Thule juoksurattaat kahdelle tai Beemoo juoksurattaat kahdelle

Edellä esitetyistä Thule juoksurattaista ja Beemoo juoksurattaista on molemmista saatavilla omat mallinsa myös kahdelle lapselle. Thule juoksurattaat kahdelle lapselle ovat erinomainen, joskin erittäin hintava hankinta. Ne sopivat kaikkiin maastoihin, ja ne on varustettu laadukkailla toiminnoilla. Beemoo juoksurattaat kahdelle lapselle ovat huomattavasti edullisempi valinta. Ne ovat kuitenkin hyvät juoksurattaat, joissa molempien lasten istuinta on mahdollista säätää erikseen. 

Katso edullisin hinta Thule juoksurattaat kahdelle täältä.

Katso edullisin hinta Beemoo juoksurattaat kahdelle täältä.        

*Sisältää mainoslinkkejä.