Paras pyöräkärry lapselle – Lue suuri pyöräkärry vertailu

Pyöräkärryt ovat yleistyneet katukuvassa ja siihen on syy. Mikä olisikaan mukavampi tapa yhdistää pyöräilyharrastus ja lapsen kuljettaminen mukana. Koko perheen pyöräretki ei ole koskaan ollut näin hauskaa, ja turvallista. Nykypäivän pyöräilyvaunut on tehty suojaamaan lasta ja tekemään pyöräilyelämyksen hänellekin mukavaksi kokemukseksi. Suurin osa markkinoilla olevista pyöräilyvaunuista on tarkoitettu aikaisintaan 1-vuotiaalle vauvalle. Pyöräilyvaunut ovat kuitenkin pitkäkestoinen hankinta, sillä niitä voi käyttää noin 4-5 vuotiaiden lasten kanssa.

Pyöräilyvaunuja on markkinoilla useita eri malleja. Tässä artikkelissa käymme läpi, mikä on markkinoiden paras pyöräkärry vauvalle ja lapselle. Jatka siis lukemista ja löydä hyvä pyöräilyvaunu jo tänään!

Ps. Muistathan kypärän niin aikuiselle kuin lapselle tai vauvalle! Turvallisuus ennen kaikkea! Osta pyöräilykypärä lapselle tai vauvalle *täältä!

Paras pyöräkärry yhdelle lapselle: *Thule pyöräkärry Chariot Lite 2

Tämä Thule pyöräkärry on erinomainen valinta liikkuvalle perheelle. Thule pyöräkärry Chariot Lite 2 on yhdelle lapselle tarkoitettu pyöräkärry. Thule pyöräkärry on helppo kiinnittää kaiken mallisiin polkupyöriin. Thule pyöräkärryssä on sivuilla heijastimia ja takana takavalo, joka takaa turvallisen matkustamisen. Thule pyöräkärry on kokoontaitettava malli, jolloin se ei vie juurikaan tilaa kotona tai varastossa. Thule pyöräkärryä voi käyttää aina 34 kiloiselle lapselle saakka. Plussaa Thule pyöräkärry saa myös siitä, että sitä voi käyttää lapsen kuljetukseen myös juoksurattaisen muodossa tai hiihtäessä suksellisina hiihtokärryinä hiihtoladulla. Thule pyöräkärryn avulla voit siis yhdistää useammankin eri urheilulajin! Thule pyöräkärry painaa vain 12 kg, joten se on helppo ottaa mukaan, vaikka mökille. Ainoan miinuksen tämä Thule pyöräkärry Chariot Lite 2 saa hinnastaan, joka kuitenkin maksaa itsensä takaisin unohtumattomien elämysten muodossa!

Katso edullisin hinta Thule pyöräkärry Chariot Lite 2:lle *täältä.

  • Kokoontaitettava malli
  • Pyöräkärry yhdelle lapselle
  • Sopivat myös juoksurattaiksi tai hiihtoladulle

Paras pyöräkärry kahdelle lapselle: *Thule pyöräkärry Chariot Cheetah XT 2

Tämä Thule pyöräkärry on huippu valinta perheelle, jossa on kaksi pientä lasta. Thule pyöräkärry on suunniteltu kahden lapsen kuljetukseen ja se kestää 22 kg per lapsi. Lisäksi Thule pyöräkärryn säilytystaskuun voi pakata mukaan eväitä ja tarvikkeita 4 kg:n edestä. Vaikka tämä Thule pyöräkärry on tarkoitettu kahdelle lapselle, on tämä kevyempi kuin yllä vertailtu Thule pyöräkärry yhdelle lapselle. Thule pyöräkärry kahdelle lapselle painaa vain 10 kg, joten sitä on kevyt vetää pyörän perässä. Myös tätä Thule pyöräkärryä voi käyttää juoksurattaina ja hiihtopulkkana. Tämä Thule pyöräkärry Chariot Cheetah XT 2 saa ehdottomasti plussaa myös huomattavasti edullisemmasta hinnastaan kuin yllä esitetty Thule pyöräkärry yhdelle lapselle.

Osta Thule pyöräkärry erinomaiseen hintaan Chariot Chteetah XT 2:lle *täältä.

  • Pyöräkärry kahdelle lapselle
  • Max 22 kg per lapsi
  • Todella kevyt malli

Paras edullinen pyöräkärry: *North pyöräkärry 13.5. Roadster +

Tämä North pyöräkärry on hyvä, ja lompakkoystävällisempi valinta. North pyöräkärry on yhdistetty pyöräkärry ja lastenvaunut. North pyöräkärryssä voi myös erikseen valita haluaako käyttää pyöräkärryä yhdelle lapselle vai kahdelle lapselle – molemmat ovat mahdollisia! Maksimikuormitus per lapsi on 22 kg. North pyöräkärry heijastimiensa ansiosta myös turvallinen valinta, ja lisäksi siinä on myös tuotepakettiin kuuluva turvaviiri mukana. North pyöräkärrystä löytyy myös erikseen takana oleva säilytyskori, jonne voi pakata vaikkapa ostokset ruokakaupasta. Tämä North pyöräkärry on saanut kiitosta siitä, että se on helpompi taittaa kokoon kuin Northin aikaisempi versio pyöräkärrystä. North pyöräkärry on Thule pyöräkärryihin verrattuna hieman kookkaampi säilyttää ja se painaa 14 kg. Suurempi paino ei kuitenkaan tee siitä liian raskasta käsitellä.

Katso hinta North pyöräkärry 13.5. Roadster +:lle *täältä.

  • Edullinen pyöräkärry
  • Pyöräkärry yhdelle lapselle tai kahdelle lapselle
  • Iso säilytyskori

*Sisältää mainoslinkkejä.