Paras syöttötuoli – Lue suuri syöttötuoli vertailu

Vauvan syöttötuoli on tärkeä hankinta vauva- ja lapsiperheeseen. Syöttötuoli auttaa vauvaa tai lasta istumaan oikeassa asennossa ruokapöydän ääressä. Vauvan syöttötuoli mahdollistaa mukavan ruokailuhetken niin vauvalle kuin aikuiselle. Vanhempi pystyy syöttämään lasta omalta paikaltaan, ja lapsi saa elämyksen siitä, että on osana koko perheen ruokailuhetkeä.

Markkinoilla on saatavilla useita erilaisia syöttötuoleja ja niiden hintahaarukka vaihtelee hurjasti. Onko kallis syöttötuoli parempi kuin edullinen syöttötuoli? Kannattaako hankkia puinen syöttötuoli? Mikä on paras syöttötuoli? Mikä syöttötuoli sopii vauvalle – entä mikä on paras hankinta lapsen syöttötuoliksi? Voiko syöttötuoli olla ekologinen? Lue alla syöttötuoli vertailumme ja löydä paras syöttötuoli jo tänään!

Paras vauvan syöttötuoli: *Hauck syöttötuoli 3-in-1

Hauck 3-in-1 syöttötuoli ei ole pelkästään syöttötuoli, vaan siinä yhdistyy myös sitteri, joka toimii niin lattiasitterinä kuin vastasyntyneen kanssa syöttötuolissa. Hauck syöttötuolia voikin siten käyttää jo heti syntymän jälkeen. Hauck syöttötuolin selkänojaa pystyy säätämään lapsen kasvaessa samoin kuin syöttötuolin jalkatukea. Plussaa Hauck syöttötuoli saa siitä, että siinä tulee mukana korkeareunainen tarjotin, jossa on valmiina syvennykset vauvan kupeille. Hauck syöttötuolin alla on myös ominaisuus, joka erottaa Hauck syöttötuolin muista markkinoiden syöttötuoleista: syöttötuolin alla on säilytyskori, jonne on kätevä kerätä vauvan leluja tai muuta tavikkeita. Hauck syöttötuolin varastointi on myös helppoa, sillä tuoli on mahdollista taittaa kasaan. 

Mikäli Hauck syöttötuolia käyttää lattialla sitterinä, on siinä sekä kiinteä että keinu-asetus. 

Katso edullisin hinta Hauck syöttötuolille *täältä.

  • Sitteri ja syöttötuoli samassa
  • Helppo varastoida
  • Kätevää säilytystilaa korissa

Paras halpa syöttötuoli: *Beemoo Syöttötuoli

Voiko edullinen syöttötuoli olla hyvä syöttötuoli? Tämä Beemoo syöttötuoli todellakin voittaa kategoriassaan vertailun hinta laatu suhteellaan. Beemoo syöttötuoli on erinomainen hankinta niin kotiin kuin vaikka mökille, jos syöttötuoliin ei halua upottaa suurta summaa. Tämä IKEA syöttötuoli on kevyt siirtää, sillä se painaa vain muutaman kilon. Se ei myöskään vie keittiön nurkassa liikaa tilaa, sillä sen pystyy taittamaan kasaan. Tällöin syöttötuoli myös kulkeutuu helposti mukana esimerkiksi mökille tai mummolaan. Beemoo syöttötuolia voi käyttää aina 4 vuotiaalle saakka. Plussaa Beemoo syöttötuoli saa sen puhtaana pidon helppoudesta: Beemoo syöttötuolin voi ottaa suihkuun ja suihkutella puhtaaksi!

Tilaa edullinen Beemoo syöttötuoli *täältä.

  • Erittäin edullinen vauvan syöttötuoli
  • Helppo siirtää ja ottaa mukaan
  • 4 vuotiaalle tai 15 kg lapselle saakka

Paras puinen syöttötuoli: *Leander Syöttötuoli Classic

Tämä Leander syöttötuoli on pitkäikäinen hankinta. Puinen syöttötuoli on parhaimmillaan ikuinen, jota tämäkin Leander syöttötuoli voi olla, sillä se kestää jopa aikuisen painon. Tämän Leander syöttötuolin painoraja on huikeat 125 kg! Tämän ansiosta Leander syöttötuolilla ei oikeastaan ole yläikärajaa käytölle. Puinen syöttötuoli on tehty pyökistä. Tämä Leander syöttötuoli on siten vihreä ekologinen valinta syöttötuoliksi. Leander syöttötuolin ainoa heikkous on sen paino: 5,1 kg eli tämä puinen syöttötuoli ei välttämättä kulkeudu auton takakontissa jokaiselle vierailureissulle mummolaan. Leander syöttötuoli on kuitenkin erinomainen valinta kotiin! Plussaa Leander syöttötuoli saa erityisesti sen upeasta muotoilusta. 

Katso edullisin hinta Leander syöttötuolille *täältä.

  • Puinen syöttötuoli
  • Ekologinen valinta
  • Erinomainen hinta laatusuhde

*Sisältää mainoslinkkejä.