Paras tuttipullo – Lue suuri tuttipullo vertailu

Tuttipullo on monessa perheessä tärkeä hankinta. Tuttipullo auttaa vauvan ruokinnassa ensinnäkin, jos perheessä ei imetys ole syystä tai toisesta mahdollista. Lisäksi, vaikka perheessä imetettäisiinkin, tuttipullo auttaa ei imettävää vanhempaa luomaan suhteen vauvaan ruokkimalla häntä. Tuttipullo auttaa luonnollisesti myös, jos esimerkiksi isovanhempi tai muu läheinen aikuinen haluaa ruokkia lasta.

Tuttipullot toimivat mainiosti äidinmaitokorvikkeen antamiseen vauvalle. Lisäksi tuttipulloja voi myös käyttää rintapumpulla pumpatun äidinmaidon syöttämiseen. Mutta mikä tuttipullo kannattaa valita vauvalle? Jatka vertailun lukemista ja löydä paras tuttipullo jo tänään!

PS. Kiinnostaako myös mikä on paras rintapumppu? Lue rintapumppu vertailumme täältä.

Paras koliikki tuttipullo: *MAM tuttipullo Easy-Start Anti-Colic

Tämä MAM tuttipullo on erinomainen koliikki tuttipullo hyvällä hinta-laatusuhteella. MAM tuttipulloa voi käyttää jo vastasyntyneelle alkaen. MAM tuttipullo on suunniteltu ehkäisemään koliikkia. MAM tuttipullossa on pohjaventtiili, joka estää sen, että vauvan vatsaan kulkeutuisi ilmaa tuttipullosta. Monet käyttäjät ovatkin kehuneet MAM tuttipullon olevan erittäin toimiva koliikki tuttipullo. MAM tuttipullo on saatavana useammassa värissä ja sen muotoilu on suloinen. Suuren plussan MAM tuttipullo saa siitä, että siinä itsesterilointi ominaisuus: laita MAM tuttipullo mikroon, ja se steriloituu mikrottamisen aikana! MAM tuttipullon korkkia voi käyttää myös mittana, sillä korkki on vuotamaton.

Katso edullisin hinta MAM koliikki tuttipullolle *täältä.

  • Estää koliikkia
  • Itsesteriloituva mikrossa
  • Söpö muotoilu

Paras tuttipullo vastasyntyneelle: *Philips Avent tuttipullo

Philips Avent tuttipullo on suunniteltu nimenomaan käytettäväksi jo vastasyntyneestä alkaen – ja sitä voi käyttää aina 1 vuoden ikään saakka. Philips Avent tuttipullo on suunniteltu ehkäisemään vauvan koliikkia. Koliikki on monella vauvalla harmillinen vaiva. Philips Avent tuttipullossa on kaksoisventtiili, joka estää ilman pääsemisen vauvan vatsaan ruokailun yhteydessä. Philips Avent tuttipullo onkin syystä saanut käyttäjien keskuudessa lempinimen koliikki tuttipullo. Philips Avent tuttipulloa on helppo pidellä sen muotoilun ansiosta. Philips Avent tuttipullo on suunniteltu siten, että myös vauva voi ottaa siitä kiinni pienillä käsillään. Philips Avent tuttipullo saa plussaa myös siitä, että se on helppo pestä setin mukana tulevalla tiskiharjalla. Philips Avent tuttipullo sopii yhteen myös Philips Avent rintapumpun kanssa, mutta sitä voi käyttää myös itsekseenkin esimerkiksi äidinmaitokorvikkeen kanssa.

Katso edullisin hinta Philips Avent tuttipullolle *täältä.

  • Tuttipullo vastasyntyneelle
  • Koliikki tuttipullo
  • Yhteensopiva Philips Avent rintapumpun kanssa

 

Paras lasinen tuttipullo: *MAM Feel Good Lasinen tuttipullo

Tämä MAM lasinen tuttipullo on erinomainen apuväline vauvan syöttämiseen. MAM lasinen tuttipullo on valmistettu erittäin kestävästä lasista, joka sietää hyvin lämpötilavaihteluja. Monet käyttäjät vannovat nimenomaan lasisen tuttipullon nimeen. MAM lasinen tuttipullo on hygieeninen, se on helppo pitää puhtaana, sillä lasi kestää hyvin kuumentamista. Tässä lasisessa tuttipullossa on selkeä mitta-asteikko ja lisäksi pullon tilavuus on huikeat 260 ml eli tähän pulloon mahtuu hyvin maitoa. Pullossa on kaunis kuviointi ja pakkauksen mukana tulee SkinSoft-pullotutti. Pullotutti on valmistettu erityisen pehmeästä materiaalista, mikä tekee vauvan imemisestä miellyttävämpää ja helpompaa.

Katso edullisin hinta MAM lasinen tuttipullolle *täältä.

  • Lasinen tuttipullo
  • SkinSoft-pullotutti
  • Selkä mitta-asteikko ja iso koko

Pitääkö tuttipullo keittää joka käytön jälkeen?

Suosituksen mukaan tuttipullot tulee pestä pesuaineella jokaisen käyttökerran jälkeen. Edelleen, suositus on, että tuttipullot steriloidaan eli keitetään kuumassa vedessä 5-10 minuutin ajan joka käytön jälkeen. Jokainen vanhempi tekee kuitenkin oman ratkaisun: toiset keittävät joka käytön jälkeen ja toiset vain joka toisen käytön jälkeen. Tärkeintä on löytää oman perheen rutiineihin sopiva tapa. Huomasithan, että yllä mainittu *MAM tuttipullo pelastaa sinut keittämiseltä – pullo steriloi itse itsensä mikrossa! Tämä helpottaa tuttipullon steriloimista etenkin matkoilla tai arjen kiireessä.

*Sisältää mainoslinkkejä.